Retourzendingsbeleid 

Nieuwe ongedragen artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering terug verzonden worden naar createyourownsocks.nl. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde sokken NIET geretourneerd mogen worden. Alleen sokken met een duidelijke fabricagefout mogen geretourneerd kunnen worden. Stuur hier, voordat U de sokken retourneert, een duidelijke foto van naar info@createyourownsocks.nl en vermeldt uw ordernummer. Wij zullen samen met U het probleem oplossen.

Annuleringsbeleid

Zodra uw bestelling is ingediend, beginnen we direct met het productieproces van uw gepersonaliseerde artikelen. 

Het annuleren van uw bestelling is niet meer mogelijk als de sokken zijn ingesteld op een van onze machines.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met ons per mail.

Annuleringen worden verwerkt op de dag dat we uw annuleringsverzoek ontvangen. Je geld wordt teruggestort op de rekening waarmee je je aankopen betaalde. Dit kan tot 7 werkdagen duren vanaf de datum waarop de terugbetaling werd goedgekeurd.

Levertijd & Bezorging

De verwachte levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Leveringsdata zijn gebaseerd op werkdagen en daarbij worden weekenden en feestdagen niet meegerekend.
Houd er rekening mee dat speciale bestellingen een langere productietijd kunnen hebben.

Met aanvullende veiligheidsmaatregelen rond COVID-19 vervullen we alle bestellingen tijdig, met 95% van onze bestellingen die tijdig geleverd worden. Sommige leveringen kunnen vertraging oplopen en we stellen uw geduld gedurende deze tijd zeer op prijs.

Iedere bestelling tot en met 5 paar, verzenden we als brief zonder tracking-nummer. Zo kan de postbode je artikel ook bezorgen als je niet thuis bent. Bestellingen die groter zijn worden als pakje verzonden en krijgen dus ook een tracking-nummer.

Adresgegevens

Houd er rekening mee, dat het de verantwoordelijkheid is van de klant om ons te voorzien van het juiste en volledige afleveradres.
Als het afleveradres anders is dan het factuuradres, dan dien je dit aan te geven zodra je de betaling gaat afronden.